Spillesteder

Det er mange steder det kommer til å være konserter under festivalen, og vi tenker å fortelle deg litt om dem, slik at du ikke går deg vill. Samtidig er det greit for deg å vite hvor dine favorittartister faktisk skal spille, så følg med.

Festivalområdet

(det er et stort område hvor det har blitt satt opp flere scener, og er du først der inne kan du se på det du vil).

Grettebygd
Aliminium museum
Holmestrand museum
Bache Bakgård
Festivalscenen
Backergården
Brygga ved Nordea
Dulpen
Duunparken

Dette er noen av stedene hvor det vil være arrangementer og konserter, så da kan du allerede nå notere i almanakken at du skal dit og dit, så har du en plan. Det er de største artistene som får størst plass, men det er også forbeholdt stor plass til de lokale kjente som skal spille. Plumbo kommer til å få Bache Bakgård da de skal spille en konsert for de eldre der, men etter hvert skal de flytte seg ut til festivalområdet slik at også barn kan se.

Det vil være flere kjente artister fra Norge som kommer, men vi har valgt heller å booke lokale kjente som folk kjenner igjen. Det er vårt konsept, og vi er ikke Øya festivalen heller. Vi gleder oss til alle kommer, og vi håper alle blir fornøyde med hvordan langhelgen utspiller seg.

Kjøp festivalpass og få tillgang til alle arrangemeng

Når du kjøper et festivalpass kan du få tilgang til alle arrangementer som finnes under festivalen, men når du bare kjøper dagspass funker det kun for en dag. Det ligger litt i ordet. Det kan komme til å bli litt trangt om plassene på noen av arrangementene, men da oppfordrer vi til god køkultur. Det er ikke en flyplass vi er på, og vi har mange frivillige som er med for å hjelpe, så vi setter pris på om dette respekteres av alle våre besøkende. Det er ikke lov til å ta med seg alkohol inn på området, og hvis det blir funnet noe på din person ved inngangen vil dette bli konfiskert og du får det ikke tilbake. Derfor må du belage deg på ikke å få med medbrakt drikke inn på området.

Det vil derimot være mange steder hvor både får kjøpt mat og drikke, så det skal ikke stå på tilbudet. Inne på festivalområdet vil det være øltelt og andre serveringsmuligheter. Vi har utvidet vår festival, og det samme har vi gjort med spillestedene. Det er nå flere muligheter for deg som besøkende, og det er mange forskjellige ting du kan gjøre under festivalen. Det er kunst og kultur på alle hjørner, og du bestemmer selv om du vil høre på musikk, gå på teater eller se en fin utstilling.

Fra tidligere år har det vært noen få scener med artister på, men nå har vi klart å få opp et festivalområde hvor vi kan ha flere scener. Dette er vi veldig fornøyde med å få til, men det er viktig at alle som er med tar vare på området og hverandre. Det vil bli satt ut mange søppeldunker man kan bruke til søppelet sitt, og vi håper at folk bruker disse. Det er jo derfor de har blitt satt ut. Det er ikke hyggelig at noen må gå og plukke opp søppelet til andre når det er gode muligheter til å kaste det selv.

Vi ser fram til å se dere på Holmestrand kulturfestival, og vi håper alle kommer til å ha det gøy. Etter de tidligere årene, så har vi en tro på at det kommer til å bli bra, og vi gleder oss veldig. Det er som sagt mange lokale artister og kunstnere som stiller ut sine verker under festivalen, og det er mange gode musikere som spiller opp gjennom hele festivalen. Dette blir sommerens lokale høydepunkt, og det er veldig dumt å gå glipp av.

  • 27th Jul, 2015