Billetter

Billetter vil være i salg fra 23. Mai og det er åpent hverdager mellom 09-16.00 på festivalkontoret, så det er bare å komme innom for å kjøpe billetter. Du kan ta kontakt med oss på telefon 33064207 eller så kan du sende oss en mail på holmestrand.kulturfestival@c2i.net.

Det er muligheter for å reservere og det er muligheten til å kjøpe mange billetter om gangen, men da trenger vi en henvendelse på mail. Ellers er det salg av enkeltbilletter som kommer til å skje fra festivalkontoret.

Kjøp billetter under festvalen!

Det er også mulig å kjøpe billetter underveis i festivalen når du kommer, og da er det billettutsalg ved inngangen til arrangementene samt ved Holmestrand Fjordhotell. Det er mange forskjellige scener og mange forskjellige steder selve festivalen holder til, så det hadde vært vanskelig å få til et felles utsalg for å kjøpe billett i den såkalte døra, så derfor har vi gjort det på denne måten.

Ledsagerbevis godtas på alle arrangementer, men husk at det er 18-årsgrense på å kjøpe alkohol, og det er noen konserter hvor det er servering gjennom hele arrangementet og der har ikke de under 18 år lov til å komme inn.

Du kan også få kjøpt årets t-skjorte, og den selges på festivalkontoret fra 23. Mai, men den selges også på de forskjellige arrangementene rundt i byen. T-skjorta koster 125,- og det kommer til å være et minne fra en veldig fin sommer på Holmestrand. Det kan du koste på deg hvis du ønsker.

  • 27th Jul, 2015